оградна мрежаОградните мрежи все повече навлизат в интериорните решения за естетизиране на различен тип огради.  През последните години те се използват масово за рамкиране на огради, направени от тънка тел и служещи за естетически завършек на оградата на дворното или вилното място, като ги покриват и имат до 100 % плътност. По този начин в оградения терен не се вижда нищо и през тази оградна мрежа не могат да проникнат дори насекоми.
Оградните мрежи, които ние предлагаме, придават свеж и модерен вид на оградата и дискретност на двора. Решени са в оптимални цветове – зелен и кафяв, и така по естествен начин се вписват в околния ландшафт. Освен всичко това, те са естетически издържани и могат да служат за декорация във Вашия двор, а дори и в апартамента или къщата Ви.
Оградните ни мрежи могат да се използват за рамкиране на площадки, детски кътове, дворове, обособени части от парцели и други. Служат също като преграда за домашни любимци и малки деца. Могат да се използват и за отделяне на лехи с различни видове цветя или зеленчуци в личното стопанство, като същевременно защитават реколтата от вредители, силен вятър, слана или други вредни атмосферни явления. Това се отнася за по-плътните оградни мрежи.
В зависимост от типа и вида си оградните мрежи могат да бъдат с по-малки или по-големи отвори, по-плътни (с над 95 % плътност) или по-обемни. Материята, от която са произведени оградните ни мрежи, е с високо и безкомпромисно качество, въпреки конкурентната им цена. Мрежата е устойчива на вятър и слънце и в зависимост от плътността си има по-малка или по-голяма пропускливост.
Освен разнообразие от мрежи ние предлагаме и супер промоции. Чрез тях при закупуване на оградна мрежа Вие не само ще спестите средства, но и ще си позволите оптимално покритие на Вашата, вече съществуваща, ограда.
Ние предлагаме най-изгодната цена на линеен метър за качество без компромис. Закупувайки от нас оградна мрежа, Вие можете да защитите оптимално Вашия двор, деца и култури. Нашите оградни мрежи се оразмеряват лесно, еластични и здрави са и по най-ефективен и безопасен начин могат да осигурят естетиката и защита на дома, имуществото и близките Ви.
Предлаганите от нас оградни мрежи се поставят много лесно и не отнемат време. При монтажа им не се изискват специални инструменти.