0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com София, жк. Горубляне-Експериментален, бл. 38
За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com София, жк. Горубляне-Експериментален, бл. 38 За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Калабрезе (DF 511)

0.72 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

С усилени краища в двата края за по-здраво захващане. Типът плетка не позволява разместване на влакната.

Издръжливост на атмосферни условия – 10 г.

Произведена в Италия.

Общо Площ (кв. м)
Цена

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Мрежата е изработена от полиетиленово влакно HDPE, УВ стабилизирана и устойчива на атмосферни условия. Осигурява едновременна защита от градушка и птици. Отворите са малко по-големи от стандартните мрежи против градушка, но са достатъчни за да не преминат зърната през тях.

Тази висококачествена мрежа е предназначена за защита на културните растения от неблагоприятни климатични фактори и вредители. Тя може да се постави много лесно на относително големи площи с различен вид и големина култури като ги защитава ефективно от нападенията на птици и от градушки.
Мрежата е произведена от висококачествено полиетиленово влакно, което е негниещо и много еластично.

Това му дава възможност да устоява на силни удари и да не се къса. Тази мрежа не позволява на ледените късчета да преминават през нея, като в същото време пропуска светлина, топлина и влага, от които се нуждаят посевите. С нейна помощ Вашите култури ще бъдат надеждно защитени от птици, които често унищожават плодовете, особено когато са вече узрели и предстои да бъдат реализиране на пазара.

Чрез използването на мрежи против градушки и грабливи птици, Вие значително ще увеличите добивите си и ще се радвате на много качествени плодове, които имат перфектен външен вид и не са накълвани от птици или деформирани от градушка. Това се отнася за повечето зеленчуци, но тази мрежа много успешно предпазва лозя и плодни дръвчета. Тя се поставя лесно и не може да нарани никого, защото няма остри ръбове и е много лека и удобна за транспортиране и разгъване.

Отвор

6х9 мм.

Цвят

зелен

Тегло

32 гр./кв.м.

0
Ай Джи Нет вече е на нов адрес: жк. Горубляне-Експериментален, бл.38, партер виж повече
Hello. Add your message here.