мрежа за краставициГоляма част от зеленчуците имат нужда от здрава опора, когато израстват и плодовете им се развиват до стадия на беритба. Осигуряването на подходящи условия за развитие на растенията повишава добивите, а плодовете им са с високо качество, добър търговски вид и конкурентна цена. Това е и причина земеделските стопани да отглеждат своите култури с помощта на специална мрежа, за която те се закрепват, израствайки във височина. Това помага за устойчивостта на стъблата и елиминира възможностите за прекършване и повреда.
Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание специални мрежи за краставици, които ще повишат добива от Вашата зеленчукова градина. Те са много здрави и устойчиви, поставят се лесно и не изискват специални грижи.
Могат да поддържат различни видове пълзящи растения както на открито пространство, така и в парници и оранжерии.  Тези мрежи са подходящи освен за краставици и за други пълзящи култури, като грах, бамя или домати.
Когато мрежата е поставена между лехите с растенията, те израстват в естествената си вертикална посока, почти без човешка намеса. Нашите мрежи осигуряват необходимото пространство между отделните растения за тяхното нормално развитие, прикрепват плодовете им, не допускат те да се наранят или допират помежду си или с почвата. Това елиминира гниенето им и предаването на болести. По този начин Вашата градина ще се предпази от загуби и Вие ще добиете качествена продукция.
Чрез използване на мрежа за краставици, Вие си спестявате изморителен труд, зеленчуците са чисти и с правилна форма, с добър търговски вид и не се налага допълнителното им измиване.
Мрежите, които Ви предлагаме са много еластични и не се късат. Могат да се закрепят на различни видове колове. Навити са на ролки и могат да се транспортират много лесно. Нашите мрежи са леки и удобни. Те не нараняват растенията и работещите в градината. Когато ги използвате, прибирането на реколтата е много лесно и удобно. Спестявате време и усилия. Мрежата ограничава развитието на листата на растенията и достъпът до краставиците или доматите е по-лесен.
Предлагаме мрежи за зеленчуци с различна големина, които могат да бъдат подходящи за различен вид зеленчуци. Те са с големи отвори – 15 х 15 см. Предлагат се в различни ширини от 1.5 и 1.8 метра.