Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Промо!

Мрежа Рафия 50% плътност

0.72 лв. 0.66 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Тегло: 45 гр./кв.м.

Общо Площ (кв. м)
Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.02 лв.

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 10 Категория: Марки: .

Мрежата е направена от полетиленова лента, тип Рафия. УВ стабилизирана и устойчива на атмосферни условия. Засенчващ фактор – 50%, цвят- зелен, 45 гр/кв.м.

Засенчващата мрежа 50%, Рафия има различни приложения в бита и може да се използва за покриване и засенчване на различни обекти. Тя е идеална за предпазване от силно слънце, градушка и слана. Използва се активно в автокъщи за предпазване на автомобили, предназначени за продан. С използване на тази мрежа за защита, автомобилите, мотоциклетите и елитните и скъпи яхти и лодки запазват безупречния си външен вид защото не са изложени на природните фактори и са сигурно защитени, дори и да са постоянно на открито.

Тази засенчваща мрежа на изгодна цена е много здрава и се къса трудно. Може да се поставя и демонтира много лесно. За това не са необходими специални знания и умения или особени прибори и инструменти. Може да се закрепва на всякакви елементи, дори и на съществуваща вече ограда. Мрежата е лека и удобна за транспортиране. По този начин се спестяват много средства, труд и време.

Продуктът е най-доброто решение и за ограждане на различни пространства, независимо от големината и релефа им. Тя пропуска слънчевата светлина и топлина и в същото време задържа надеждно едрите капки дъжд,градушката и силния сняг. По този начин предметите, които тя предпазва винаги са надеждно защитени. Защитната мрежа е съоръжение за ограждане и защита. Няма остри ръбове и може да се моделира много лесно, в зависимост от това каква трябва да е дължината и височината и. Това е изключително удобно и може да се направи от всеки. С нейна помощ всяко имущество е надеждно защитено за дълъг период от време защото тази мрежа може да се използва с години без да губи качествата си.

Тегло

45 гр./кв.м.

Процент на засенчване

50%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа Рафия 50% плътност“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
0