0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com София, жк. Горубляне-Експериментален, бл. 38
За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com София, жк. Горубляне-Експериментален, бл. 38 За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мултипла

0.90 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

С усилени краища в двата края за по-здраво захващане. Типът плетка не позволява разместване на влакната.

Издръжливост на атмосферни условия – 10 г.

Произведена в Италия.

Общо Площ (кв. м)
Цена
Код на продукта: 1 Категория: Марки: .

Най-продаваният модел от нашите мрежи против градушка на достъпни цени. Изработена е от полиетиленово влакно HDPE, УВ стабилизирана и термоустойчива.

Мултипла е мрежа с универсално приложение. Ние имаме удоволствието да Ви я предложим на една изключително конкурентна цена, като можем да Ви направим неочаквано добра отстъпка при закупуване на мрежа на стойност над 200 лв.

Мултипла може да се използва в личното стопанство за покриване на различни предмети и обекти, в зеленчукопризводството и за ограждане на най-разнообразни пространства. Тази мрежа се монтира много лесно и за това не са необходими никакви по-специални инструменти, усилия, знания или умения. Може да се прикрепи към вече съществуваща ограда или да се положи на скеле.

Тя е изработена от висококачествен полиетилен, който не гние и не се влияе от неблагоприятните външни условия. Това гарантира нейната устойчивост и дълговременното и и използване. Основното и приложение е срещу градушка. Мрежата мултипла надеждно може да защити Вашите растения от ледените топчета, като в същото време им позволява да дишат и да се развиват нормално, като пропуска дъждовните капки и слънчевите лъчи, които са жизнено важни за растенията.

Тя се поставя лесно върху растенията, независимо дали това са различни видове зеленчуци или цветя. С нейното използване Вие спестявате пари за препарати и торове като в същото време ще отгледате екологично чиста и качествена продукция, която се търси на пазара, а цената и е относително висока.

Отвор

5х7 мм.

Цвят

зелен

Тегло

45 гр./кв.м.

0
Ай Джи Нет вече е на нов адрес: жк. Горубляне-Експериментален, бл.38, партер виж повече
Hello. Add your message here.