Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ
Промо!

CGC100V

1.68 лв. 1.62 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Вижте още: пирони за закрепване на мрежата към земята и друг модел мрежа против плевели.

Общо Площ (кв. м)
Цена

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Код на продукта: 14 Категория: Марки: .

Много здрава и плътна мрежа. Използва се за мулчиране в оранжерии и други. Позволява да се ходи по нея. Пропуска водата и задържа влагата в почвата. Издържа около 5 г. на атмосферни условия. Подходяща за легла на калифорнийски червеи.

Мрежата CGC100V има универсална употреба и широко приложение в селското стопанство при отглеждането на зеленчуци и калифорнийски червеи. Тя може да се поставя като на открити площи, така и в оранжерии. Няма значение от големината на площта, върху която се поставя. Тя отлично ще изпълни зададените и функции. Тази мрежа против плевели е произведена от много здрави материали и не не поддава на неблагоприятните климатични условия.

Не гние и може да издържа с години на дъжд, много ниски или на много високи температури, градушки, слана или сняг. Поставя се много лесно и нейното основно предназначение е да извършва мулчиране и застилане в оранжерии, парници или други определени за това земеделски площи. Тази мрежа може успешно да запази влажността на почвата, да увеличи нейното плодородие и да предпази от поникването на нежеланите плевели. Тя свободно пропуска светлината и запазва влагата. По този начин позволява нормалното и свободно развитие на растенията.

Мрежата е здрава и издръжлива и може да допусне безпроблемно дори ходенето върху нея без да се повреди. С нейна помощ могат да се отглеждат и калифорнийски червеи като тя е идеална подложка за техните гнезда. Когато фермерите използват мрежата CGC100V те си спестяват време и допълнителни разходи и грижи. С нейна помощ всеки фермер може да осигури ефективност и висока продуктивност на стопанството си и да развива конкурентно и съвременно земеделие. Предлага се в различни размери, които много точно могат да паснат за конкретното и предназначение. Издържа около 5 години на атмосферните условия, което спестява на стопаните много допълнителен труд и разходи.

Полага се лесно и не изисква никакви допълнителни грижи. По този начин стопанството на всеки агробизнесмен може да изпълни основната си функция – да осигури качествена продукция и сигурна печалба. С нейното използване всеки фермер започва качествено нов етап в своята дейност и може да бъде конкурентен на най-развитите предприемачи в бранша без това да му коства големи усилия и обемни инвестиции.

 
 
Цвят

зелен, черен

Тегло

100 гр/кв.м.

0