Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежа против слана Кавъргрийн, ролка 3.20 м. х 250 м. е добавен във вашата количка. Поръчка Виж количка

Мрежа против слана Кавъргрийн, ролка 1.60 м. х 500 м.

Вие получихте 5% отстъпка. Вижте количката.

249.60 лв.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 9.27 лв.
Код на продукта: 1686 Категория: Марки: .

Кавъргрийн, ролка 1.60 м. х 500 метра е оптималния вариант за всяко земеделско производство и за предпазване на посевите от слана. Идеалните мерки на тази мрежа за защита от слана правят възможно нейното бързо и правилно поставени на различни по размер землени участъци, като това може да става само от един човек и не изисква никакви съществени усилия или използването на специални инструменти.

Тя се поставя много лесно, а нейната конкурентна цена може да изненада приятно всеки фермер, който е решил да развива модерно земеделие и да се съобразява с всички най-модерни изисквания на съвременния агробизнес. Мрежата е много фина и нежна и не може да нарани растенията по никакъв начин. Тя се поставя над тях и може да ги предпазва от всякакви неблагоприятни климатични условия освен ранните и късните пролетни слани, които могат да унищожат до 100% от реколтата.

С използването на тази мрежа растенията са надеждно защитени и от силните дъждове, мъгли, градушка, силното слънчево греене и други опасности. До тях трудно могат да достигнат птици или летящи или пълзящи насекоми, които също са причина за понижаване на добивите и влошаване на качеството на продукцията. Използвайки мрежата против слана Кавъргрийн, ролка 1.60 м. х 500 метра, фермерите могат да са убедени, че са направили най-добрата инвестиция в предпазването на тяхната продукция, особено, когато става въпрос за ранните разсади. Тогава растенията са напълно неукрепнали и дори една малка слана или леко понижение на външните температури могат да се окажат фатални за тях.

При правилно поставена мрежа, нейните габарити пасват идеално и никога не се налага тя да бъде премествана или да се нарушава нейната цялост като се разкроява допълнително. По този начин стопаните си спестяват ценно време и средства защото поставянето на този размер мрежи против слана е максимално улеснено. Това гарантира стабилно развитие на стопанството, производството на качествена реколта и добри приходи и намалени разходи.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа против слана Кавъргрийн, ролка 1.60 м. х 500 м.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
1