0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com гр. София, ул. Марко Бочар, бл.49, вх.В
За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com гр. София, ул. Марко Бочар, бл.49, вх.В За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ
Неналичен

Моновлакно

3.99 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Изчерпан

Код на продукта: 34 Категория: Марки: .

Много здрава и устойчива мрежа на атмосферни условия. Изработена от УВ стабилизирано полиетиленово влакно. Много красива за декоративна ограда в къщи и дворове.

Тази мрежа за ограда на изгодни цени от моновлакно има универсални качества и много широко използване. Предлагаме тази мрежа на наистина уникална цена, като ако закупите количества на стойност над 200 лв. ще получите големи отстъпки от стойността и.

Тази мрежа е много здрава и еластична, къса се трудно и е устойчива на всякакви неблагоприятни климатични условия. Може да се използва ефективно при много висока или много ниска външна температура, валежи от дъжд и сняг, градушка, мъгли и слани. Устойчива е на силен вятър. Може да се закрепва за различни елементи и да служи като втора предпазна ограда.

Има възможност да се употребява като елегантен завършек на различни предпазни обекти, които ограничават достъпа на деца, домашни и диви животни и птици. Тя е много лека, поставя се изключително лесно и може да се транспортира на дълги или на къси разстояния. Не се изискват никакви усилия при товаренето и разтоварването и. Компактна е и не заема много място. Едно от главните предимства на мрежата от моновлакно е, че е много подходяща за художествено изискано оформление на всякакъв вид места и площи – във вили, дворове на къщи, хотели, места за партита и други подобни.

През последните години много модерни са и декоративните огради, които придават пълна завършеност на дворните места. С помощта на тази мрежа, тези огради вече се реализират изключително лесно, без да се налага да се използва конкретен майстор за това. Мрежата се предлага на квадратен метър и по този начин ще можете да закупите точното количество, от което се нуждаете, без да е задължително допълнително изрязване или снаждане на отделните парчета мрежа.

Моновлакно
4 (80%) 2 оценки

Цвят

зелен

Тегло

180 гр./кв.м.

Процент на засенчване

90%