Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

310х210х100х100/4мм, комплект 2 бр. е добавен във вашата количка. Поръчка Виж количка

310х210х100х100/3 мм, комплект 2 бр.

168.00 лв.

Този продукт се заплаща на бройка.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 6.24 лв.
Код на продукта: 49 Категория: Марки: .

Изработени са от полиетиленово въже 3мм.
Цената е за комплект 2бр. мрежи.

Футболната мрежа има практични функции, да не позволява на топката да излиза извън терена след гол. Според правилата на спорта футбол, вратите задължително трябва да имат мрежи, освен ако не става въпрос за мини футбол или други разновидности на тази игра.

Мрежата, която ви предлагаме е с размери 310х210х100х100/3 мм, като се продава в комплект от 2 бр. Тя е италианско производство и е сред най-висококачествените продукти в своя клас. Мрежите на фирма Retificio Padano, Italy са известни със своята издръжливост на температурни промени и лажи, както и със здравината си при гол.

Мрежите в комплекта са изработени са полиетиленово въже 3мм. Цената е за комплект 2бр. мрежи. Отворът на мрежите от комплекта е 100х100 мм. Цветът на продукта е бял. Теглото е 2 кг./комплект 2 бр. мрежи. Въжетата на мрежата са с оплетка 3 мм.

Футболната мрежа е неразривна част от “най-великата игра”, както наричат спорта на Пеле и Гаринча. Без наличието й, персоналът край страничната линия би бил много затруднен при прибирането на топката от игра, а вратарите биха тичали зад загражденията, за да ловят кълбото след гол.

Ако искате да тренирате на сертифициран терен, то вратите на игрището задължително трябва да имат мрежа. Мрежата често трябва да се подменя, тъй като често се накъсва от ударите на играчите към вратата с топка. Затова ние улесняваме нашите клиенти, като предлагаме комплект от две мрежи, за всяка една от вратите или за една от вратите, ако мрежата на нея се е скъсала, като във втория случай ще ви остане и резервна мрежа.

Отвор

100х100 мм.

Цвят

бял

Тегло

2 кг./комплект 2 бр. Мрежи

Въже

3 мм.

tbi bank loading
моля изчакайте
1