Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежа за туя

0.84 лв. м

Този продукт се заплаща на метър. Изберете желаната дължина в метри.

Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.03 лв.
Код на продукта: 2635 Категория: Марки: .

Мрежата се използва да държи туята във вертикално положение и да я предпазва от натоварване на сняг.  Мрежата е еластична, стяга туята, като не й позволява да заема голяма площ и растението да се натоварва от снега. Поставя се към  края на ноември и се маха през март. Позволява на растението да диша, тъй като има големи отвори. Мрежата е здрава, стабилна и не се нуждае от допълнителни опори. УВ стабилизирана, издържа на атмосферни условия, може да се ползва около 10 г.

Това е специализирана мрежа във вид на голям ръкав, чиято цел е да държи растението изправено и във възможно най-добър вид. Мрежата е еластична и удобна за поставяне и премахване. Решена е  в бял цвят. Мрежата стяга туята и не и позволява да да расте неконтролируемо. Тя придобива стегнат вид, когато мрежата е поставена и не заема много място. Това превръща мрежата за туя в много удачно решение, особено през студените месеци на годината. Тя обикновено се поставя през октомври и се маха от растенията през март.

Мрежата е произведена от висококачествени материали и не се влияе от неблагоприятните атмосферни условия. Тя е много устойчива на високи и ниски температури, вятър, студ и сняг, заледявания и мъгла. Във връзка с това, че целогодишно е подложена на различни синоптични фактори, мрежата е така конструирана, че да издържа на неблагоприятните явления. Така тя може да бъде използвана повече от десет години без да се налага смяната и.

Тази мрежа е много изгодно решение при отглеждането на туя и запазването на добрия външен вид на растенията, особено през зимата. Мрежата разполага с големи дупки, което позволява на растението да диша свободно. Тя е нежна и по никакъв начин не може да повреди или нарани туята. Тя не се нуждае от никакви допълнителни грижи или опори и стои здраво на самото растение. Използвайки тази мрежа, туята е наистина радост за окото. Мрежата може да се съхранява на различни места като не заема много място и след това бързо може да се използва отново.

Цвят

бял

Диаметър

200-300 мм

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа за туя“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
0